12 septembrie 2011

Pentru al 13-lea an consecutiv Arai ocupa primul loc in clasamentul de satisfactie a motociclistilorCasca Arai a fost distinsa cu prestigiosul premiu JD Power Award pentru 13-lea an consecutiv datorita calitatilor excelente ale castilor fabricate. Acest premiu se bazeaza pe rezultatul studiilor asupra satisfactiei clientilor efectuate de J.D. Power and Associates 2011. Comunicatul de presa din J.D. Power and asoc. mai spune (Textul integral poate fi gasit pe www.jdpower.com):

"Studiul masoara nivelul global de satisfacere a motociclistilor chestionati cu privire la noua lor casca, din 11 atribute:
nivel de zgomot; ventilatie / debit de aer;
culoare/design grafic; performanta dezaburirii, eficacitatea vizierei de etansare fata de vant; rezistenta vizierei la zgâriere; usurinta de a înlocui viziera; rezistenta la zgarieturi a exteriorului castii; greutatea; usurinta de fixare a curelei; potrivire si confort.

Pentru al 13-lea an consecutiv, Arai se claseaza pe primul loc ca satisfacerea asteptarilor clientilor, cu un scor de 852 pe o scara de 1000 de puncte. Arai se claseaza bine în toate cele 11 atribute.

Studiul 2011 U.S. Motorcycle Helmet Satisfaction Study se bazeaza pe raspunsurile a 4.820 de cumparatori ai motocicletelor noi, modele 2009 si 2010, care au furnizat informatii cu privire la experienta lor cea mai recenta de achizitionare si folosire a unei casti. Studiul a fost efectuat între august si octombrie 2010. "