29 ianuarie 2012

Anvelopele moto Metzeler


Compania Metzeler a fost fondată în Munchen acum mai bine de un secol. De atunci orientarea sa a fost mereu către cele mai înalte standarde de calitate și precizie în fabricare.
La Metzeler, majoritatea angajaţilor sunt, la rândul lor, motocicliști pasionaţi. Asta înseamnă că ei cunosc nevoile reale, așteptările și cerinţele celor care au ales motocicleta ca mijloc de deplasare.

2008 - Metzeler introduce primele anvelope M+S all-season pentru scutere: noul profil FeelFree Wintec
elimină caracterul sezonal al scuterului. Unele dintre punctele sale forte: aderenţă sigură în condiţii reci și umede. Mai mult, anvelopele speciale ME880, disponibile în dimensiuni alpha-numerice pentru diferite modele Harley- Davidson.

2009 - Tehnologia Interact: Aceasta reprezintă cea mai bună performanţă în funcţie de stilul de condus. O nouă carcasă patentată cu o tensiune variabilă a cordonului din oţel de 0° a îmbunătăţit gama Racetrec existentă deja. Această tehnologie a fost, apoi, introdusă la noile modele Metzeler Sportec InteractTM M5 și Roadtec Z8 InteractTM, asigurând maximul de performanţă și siguranţă în segmentele de înaltă calitate Supersport și Sporttouring.

2010 - Noua anvelopă Super Moto Racetec SM își înlocuiește predecesoarea din segmentul de produse de curse, fiind în același timp adăugată și noua anvelopă „riding-for-fun", Racetec Slick COMPK pentru rideri amatori și pentru uz pe pistă.
Acum, Metzeler are peste 115 ani de experienţă în dezvoltarea și distribuţia anvelopelor moto către constructorii de top. Majoritatea angajaţilor sunt, la rândul lor, rideri și înţeleg nevoile, problemele și așteptările clienţilor. Echipa de proiectare, piloţi de teste și vânzări lucrează meticulos și cu un înalt grad de motivare pentru a asigura că clienţii rămân: "Întotdeauna cu două roţi în faţă"

Roadtec Z8 InteractTM reprezintă anvelopa perfectă pentru segmentul motocicletelor Sports Touring moderne. Orice motocicletă ai avea, te vei bucura pe deplin de călătorie, îmbinând plăcerea unei motociclete supersport cu distanţele și confortul călătoriilor lungi așa cum nu ai avut niciodată ocazia. Mulţumită noului profil și tehnologiei InteractTM, Roadtec Z8 InteractTM va spori încrederea în timpul călătoriei și va permite să te bucuri de distanţe în siguranţă.

MCE 6 Days Extreme. Anvelopa off - road supremă care domină lumea curselor Enduro, dezvoltată împreună cu piloţi de uzină pentru a face faţă celor mai extreme provocări.
- Noul material High Resistance Polyester al carcasei cu construcţie X-ply pentru caracteristici structurale superioare și rezistenţă excelentă la perforare.
- Distribuţie a excrescenţelor și geometrie proiectate pentru a oferi aderenţă extraordinară și rezistenţă atât în condiţii umede, cât și uscate, de la suprafeţe moi la cele tari.
- Anvelopa Worl Enduro F.I.M.

Sportec M3. Prin performanţele sale înalte în orice condiţii, Metzeler Sportec M3 reprezintă prima opţiune atunci când vine vorba de aderenţă, control și siguranţă. Printr-un comportament precis la viraje, menţine linia și oferă cele mai bune reacţii ceea ce oferă pilotului o senzaţie de siguranţă, pe lângă plăcere și face posibilă abordarea virajelor cu viteze mari. În plus, prin designul său plăcut și eficient scoate în evidenţă motocicleta pe care o echipează.

ME 880 Marathon. Linie premium dedicată motocicletelor cruiser și heavy touring și care beneficiază de o construcţie high-tech și un design la modă.
- Mărimi înlocuitoare radial și bias-ply pentru Harley-Davidson Fat Boy și FLH Touring, 2009-2010
- Compus moale pentru aderenţă ridicată care permite exploatarea cuplului mare cu control total
- Construcţia carcasei specifică pentru un confort excepţional și stabilitate în orice regim de viteză, chiar și la sarcini mari
- Design al suprafeţei de rulare care asigură o durată de viaţă mare
Gama completa de anvelope moto Metzeler poate fi gasita la www.motoVIP.ro