29 ianuarie 2012

Bateriile moto Varta – Energie pentru pasiunea ta


Bateriile Varta impresionează întotdeuna, indiferent de aplicaţii - fie acestea motociclete, scootere, quad-uri, jet-ski sau snowmobile. În definitiv, dacă alegeţi o baterie proiectată special pentru necesităţile Dumneavoastră, veţi descoperi adevăratul sens al sintagmei energie fiabilă şi plăcerea condusului.
Cu noua gamă de produse Funstart, Varta are soluţia potrivită pentru cerinţele Dumneavoastră şi tehnologia potrivită fiecărei aplicaţii, indiferent că este AGM, Gel sau Fresh-Pack.

Oferta Varta Funstart FreshPack se compune dintr-o gamă largă de baterii puternice pentru toate vehiculele standard, de la motociclete până la quad-uri. Noul pachet 2 în 1 permite un procedeu de instalare extrem de simplu, având cantitatea potrivită de acid. Tot ce vă rămâne de făcut este să îl achiziţionaţi, să îl umpleţi şi veţi fi gata de plecare!

Perfecţiune până la cel mai mic detaliu: Funstart FreshPack Varta
Varta Funstart FreshPack este vârful segmentului de baterii convenţionale, dar totuşi de ultimă oră. Capacitatea sa peste medie de pornire în orice condiţii de vreme este rezultatul unei construcţii a plăcilor perfect adaptată, al unui design al grilei inovator şi al unui separator special, factori care îi oferă energia să abordeze cu succes orice situaţie. În ansamblu, construcţia este rezistentă la vibraţii şi impact, astfel că este gata să răspundă provocărilor oricărei aplicaţii. Varta Funstart FreshPack oferă puterea, durata de exploatare şi calitatea maxime în clasa sa.

Perfect pentru că:
- Pachet complet 2 în 1
Bateria include pachet acid şi tub de umplere
- Pornire de top
Putere de pornire în care puteţi avea încredere
- Tehnologie pentru durată de viaţă lungă
Durată de viaţă lungă chiar şi în cele mai grele condiţii

Performanţe de top chiar şi în condiţii extreme: Funstart AGM
Bateria Varta Funstart AGM a fost proiectată ţinându-se cont de condiţiile extreme. Asigură putere maximă de-a lungul unor perioade extrem de lungi, fără ca performanţele să se diminueze.
Mulţumită construcţiei sale speciale, Varta Funstart AGM nu va suferi scurgeri până la 45° şi va rezista la vibraţii şi cicluri lungi. De asemenea, se poate lăuda cu descărcare lentă, o durată de viaţă lungă şi cu faptul că nu necesită nici un fel de întreţinere odată dată în folosinţă. Toate bateriile Varta Funstart AGM sunt furnizate însoţite de un pachet acid.

Perfect pentru că:
- Pornire de top
Putere de pornire în care puteţi avea încredere
- Tehnologie pentru o durată de viaţă lungă
Durată de viaţă extrem de lungă, fără probleme în privinţa scurgerilor la unghiuri de până la 45° odată umplute în conformitate cu instrucţiunile de umplere (permiteţi 20 de minute pentru o absorbţie corectă a acidului)
- Pachet complet
Bateria include pachet acid
- Nu necesită verificări
Nu necesită întreţinere de nici un fel - nu necesită umplere pe parcurs

Bateriile Varta Funstart: Performanţe superbe pe orice tip de teren.

Gama completa de acumulatori Varta pentru motociclete si ATV poate fi gasita la magazinul www.motoVIP.ro .
În continuare vă prezentăm procesul de umplere a bateriilor Varta Funstart Freshpack, precum şi gama Funstart.